ΣΩΜΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΑΠΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Μάσκα για κυτταρίτιδα, σύσφιξη & τοπικό πάχος

Τι θα χρειαστείτε:                                                                                                                                                                                                                    
  • ½ κούπα κατακάθι καφέ (γαλλικό ή ελληνικό)
  • 2 κ.σ. κακάο σε σκόνη
  • ½ κ.σ. κανέλα σε σκόνη
  • 1 κ.σ. Έλαιο κισσού MACROVITA
  • 1 κ.σ. Έλαιο σημύδας MACROVITA
MACROVITA-OILS-IVY-OIL
MACROVITA-OILS-BIRCH-OIL
MACROVITAOILS-KUTTARITIDA

Πώς θα το κάνετε:

Α) Αφού πιείτε τον ελληνικό ή ετοιμάσετε τον γαλλικό καφέ, αντί να πετάξετε το κατακάθι αδειάστε το σε ένα μπολ. Φροντίστε να είναι φρέσκο, για να είναι υγρό.

Β) Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.

Γ) Πάρτε ικανοποιητική ποσότητα από το μείγμα και εφαρμόστε στα σημεία που επιθυμείτε. Τυλίξτε με μια μεμβράνη και αφήστε να δράσει για 20’-30’. Στη συνέχεια, ξεβγάλτε με άφθονο χλιαρό νερό. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία όσο συχνά επιθυμείτε.

Γιατί να το κάνετε:

Ο καφές περιέχει την περίφημη καφεΐνη, ένα από τα πιο κοινά συστατικά των προϊόντων αδυνατίσματος με έντονη λιποδιαλυτική δράση, που βοηθά στην απομάκρυνση των περιττών υγρών, βελτιώνει το πρήξιμο και αποσυμφορεί τον λιπώδη ιστό. Το κακάο, που επίσης περιέχει καφεΐνη, θα ενισχύσει τη δράση του καφέ. Επιπρόσθετα όμως θα βελτιώσει τη μικροκυκλοφορία στο δέρμα σας με αποτέλεσμα την καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση των κυττάρων. Συνεπώς, θα ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και κατ’ επέκταση θα συμβάλει στη σύσφιγξη της περιοχής. Η κανέλα, χάρη στις εφιδρωτικές της ιδιότητες, θα βοηθήσει το δέρμα σας να αποβάλει τις τοξίνες. Τέλος, τα έλαια κισσού και σημύδας θα βοηθήσουν να μειωθεί ο όγκος των λιποκυττάρων και να απεγκλωβιστεί το νερό, ενώ θα τονώσουν και τη λεμφική κυκλοφορία, συνεισφέροντας στην αποτοξίνωση και αποσυμφόρηση της περιοχής.

MACROVITA OILS

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment