ΣΩΜΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΑΠΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Αλοιφή για χτυπήματα & μελανιές

Τι θα χρειαστείτε:                                                                                                                             
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.σ. Έλαιο άρνικας MACROVITA
  • ½ κ.σ. Ριγανέλαιο MACROVITA
MACROVITA-OILS-ARNICA-OIL
MACROVITA-OILS-OREGANO-OIL
macrovita-oils-body-care

Πώς θα το κάνετε:

Α) Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρρευστη πάστα. Εάν το θέλετε πιο πηχτό, τότε προσθέστε λίγο βούτυρο.

Β) Πάρτε ικανοποιητική ποσότητα από το μείγμα και εφαρμόστε στα σημεία όπου υπάρχει το πρόβλημα. Αφήστε τη να δράσει χωρίς να την αφαιρέσετε. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία όσες φορές χρειαστεί.

Γιατί να το κάνετε:

Το βούτυρο θα απορροφήσει το πρήξιμο και θα εμποδίσει τη μελανιά να πάρει το συνηθισμένο χρώμα. To έλαιο άρνικας και το ριγανέλαιο έχουν αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες, οι οποίες οφείλονται στα παράγωγα θυμόλης που περιέχουν. Η θυμόλη θα δημιουργήσει αγγειοδιαστολή στην περιοχή που θα εφαρμόσετε το μείγμα και θα διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενισχύοντας τις φυσικές θεραπευτικές διαδικασίες του σώματος. Επιπλέον, θα διεγείρει την κυκλοφορία και των λευκών αιμοσφαιρίων που παίζουν βασικό ρόλο στη θεραπεία και ανακούφιση από τη συσσώρευση των υγρών σε τραυματισμένες αρθρώσεις, πρησμένους μυς και μελανιασμένους ιστούς.

MACROVITA OILS

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment