ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΑΙΑ

Λάδι Περιποίησης Δέρματος με Τάση Ακμής

Τι θα χρειαστείς                                                                                                                                                             

Έλαιο Τζοτζόμπα MACROVITA
Έλαιο Τεϊόδεντρου MACROVITA
Έλαιο Δεντρολίβανου MACROVITA
Έλαιο Λεβάντας MACROVITA

MACROVITA-OILS-JOJOBA-OIL
MACROVITA-OILS-TEA-OIL
MACROVITA-OILS-ROSEMARY-OIL
MACROVITA-OILS-LAVENDER-OIL

Πώς θα το κάνεις:

  1. Ανάμιξε δύο μέρη έλαιο τζοτζόμπα με δύο μέρη έλαιο τεϊόδεντρου, μισό μέρος έλαιο δεντρολίβανου και μισό μέρος έλαιο λεβάντα, ανακατεύοντας καλά.
  2. Καθάρισε καλά το δέρμα σου, με όποιο τρόπο επιθυμείς, και άπλωσε μερικές σταγόνες από το μείγμα κάνοντας ήπιο μασάζ σε όλο το πρόσωπο ή το σώμα αν παρουσιάζεις και εκεί ακμή. Άφησέ το να απορροφηθεί χωρίς να το σκουπίσεις. Αν νιώθεις την ανάγκη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις από πάνω την κρέμα σου. Για καλύτερα αποτελέσματα, επανάλαβε τη διαδικασία καθημερινά, πρωί και βράδυ.

Γιατί να το κάνεις:

Το έλαιο τζοτζόμπα θα εξισορροπήσει τη λιπαρότητα στο δέρμα σου και χάρη στην παρόμοια σύσταση των λιπιδίων του με τα λιπίδια της επιδερμίδας σου, θα αποτελέσει τον φορέα για να διεισδύσουν και τα υπόλοιπα λάδια πιο εύκολα. Το έλαιο τεϊόδεντρου, χάρη στις αντιμικροβιακές του ιδιότητες, θα αναχαιτίσει την ανάπτυξη του βακτηρίου της ακμής ενώ, παράλληλα, θα βοηθήσει και στην επούλωση των σημαδιών που αφήνει η ακμή.

Τα έλαια δεντρολίβανου και λεβάντας θα αναζωογονήσουν, θα ενισχύσουν σε όλα τα επίπεδα το δέρμα σου και θα το βοηθήσουν να ανακτήσει την υγιή του όψη!

– Ειρήνη Νάταρ

MACROVITA OILS

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment