ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΑΙΑ

Λάδι Ντεμακιγιάζ

Τι θα χρειαστείς                                                                 

Καστορέλαιο MACROVITA
Αμυγδαλέλαιο MACROVITA ή Έλαιο Τζοτζόμπα MACROVITA

MACROVITA-CASTOR-OIL
MACROVITA-SWEET-ALMOND-OIL
MACROVITA-OILS-JOJOBA-OIL

Πώς θα το κάνεις:

  1. Ανάμιξε ένα μέρος καστορέλαιο με ένα μέρος αμυγδαλέλαιο ή έλαιο τζοτζόμπα (αν έχεις λιπαρό δέρμα), ανακατεύοντας καλά.
  2. Βάλε επαρκή ποσότητα σε βαμβάκι και πέρασε μ’ αυτό το πρόσωπό σου ή τα σημεία από τα οποία θέλεις να αφαιρέσεις το μακιγιάζ. Φρόντιζε να αλλάζεις βαμβάκι μόλις αυτό λερωθεί και επανάλαβε τη διαδικασία, αν χρειαστεί. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Γιατί να το κάνεις:

Το καστορέλαιο χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ γιατί αποτελεί άριστο μέσο για τη διασπορά των χρωμάτων, οπότε ποιο άλλο προϊόν θα μπορούσε να απομακρύνει καλύτερα τα χρώματα από το δέρμα σου;;; Επιπλέον, τόσο το αμυγδαλέλαιο όσο και το έλαιο τζοτζόμπα, όχι μόνο βοηθούν στην απομάκρυνση του μακιγιάζ από το δέρμα, αλλά το αναζωογονούν, το ενυδατώνουν και το τρέφουν! Επίσης, λόγω της μεγάλης πυκνότητας που έχει το καστορέλαιο, αλλά και της κολλώδους υφής του, η ανάμιξή τους με αυτό, το καθιστά πιο εύχρηστο.

Για εσένα που έχεις λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα, το έλαιο τζοτζόμπα, χάρη στην ομοιότητα της σύστασής του με αυτή του σμήγματος, θα απομακρύνει όλες τις ακαθαρσίες και θα εξισορροπήσει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σου.

Όταν τελειώσεις τη διαδικασία καθαρισμού, δεν χρειάζεται να ξεβγάλεις το πρόσωπό σου. Άσε τη φύση να κάνει το θαύμα της στην επιδερμίδα σου!

– Ειρήνη Νάταρ

MACROVITA OILS

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment