ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΑΙΑ

Ελιξήριο Νεότητας για Ξηρό & Αφυδατωμένο Δέρμα

Τι θα χρειαστείς                                                                                                                                                             

Βερυκοκέλαιο MACROVITA
Έλαιο Αβοκάντο MACROVITA
Έλαιο Τριαντάφυλλου MACROVITA
Έλαιο Καλέντουλας MACROVITA

MACROVITA-OILS-APRICOT-OIL
MACROVITA-OILS-AVOCADO-OIL
MACROVITA-OILS-ROSE-OIL
MACROVITA-OILS-CALENDULA-OIL
macrovita-oils-face-care

Πώς θα το κάνεις:

  1. Ανάμιξε δύο μέρη βερυκοκέλαιο με ένα μέρος έλαιο αβοκάντο, ένα μέρος έλαιο τριαντάφυλλου και μισό μέρος έλαιο καλέντουλας, ανακατεύοντας καλά.
  2. Πάρε στο χέρι σου την ποσότητα της κρέμας που συνήθως χρησιμοποιείς και ανακάτεψε καλά με μερικές σταγόνες από το μείγμα ελαίων. Άπλωσε το νέο μείγμα στο πρόσωπο κάνοντας ελαφρό μασάζ με ήπιες ανοδικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί. Εναλλακτικά, μπορείς να απλώσεις μερικές σταγόνες από το μείγμα των λαδιών στο πρόσωπό σου, να το αφήσεις μερικά λεπτά να απορροφηθεί και στη συνέχεια να βάλεις την κρέμα σου (ημέρας/ νύκτας/αντηλιακή). Αν δεν νιώθεις την ανάγκη να βάλεις κρέμα από πάνω, μπορείς να το αφήσεις μόνο του.

Γιατί να το κάνεις:

Το βερυκοκέλαιο αποτελεί τη βάση του μείγματος που θα φτιάξεις και τον φορέα για τα υπόλοιπα λάδια. Είναι ιδανικό για το πολύ ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα γιατί τρέφει σε βάθος και βοηθά να αναπληρώσει τη χαμένη υγρασία του.

Το έλαιο αβοκάντο θα σε προστατέψει από τις ρυτίδες και θα κάνει το δέρμα σου πιο σφριγηλό και φωτεινό, ενώ το έλαιο τριαντάφυλλου, ισχυρά αντιοξειδωτικό, θα σε προστατέψει από τους παράγοντες που προκαλούν γήρανση, θα αναζωογονήσει και θα ενισχύσει την ελαστικότητα στο δέρμα σου.

Το έλαιο καλέντουλας θα ηρεμήσει το ευαίσθητο δέρμα σου και με τις αναπλαστικές του ιδιότητες, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις δέρμα μωρού!

– Ειρήνη Νάταρ

MACROVITA OILS

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment