ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΑΙΑ

Ελιξήριο Νεότητας για Λιπαρό-Μικτό Δέρμα

Τι θα χρειαστείς                                                                                                                                                             

Σταφυλοκουκουτσέλαιο MACROVITA
Ρυζέλαιο MACROVITA
Έλαιο Κάνναβης MACROVITA
Βαλσαμέλαιο MACROVITA

MACROVITA-OILS-GRAPES-OIL
MACROVITA-OILS-RICE-OIL
MACROVITA-OILS-HEMP-OIL
MACROVITA-OILS-ST-JOHNS-OIL
macrovita-oils-face-care

Πώς θα το κάνεις:

  1. Ανάμιξε δύο μέρη σταφυλοκουκουτσέλαιο με ένα μέρος ρυζέλαιο, ένα μέρος έλαιο κάνναβης και μισό μέρος βαλσαμέλαιο, ανακατεύοντας καλά.
  2. Πάρε στο χέρι σου την ποσότητα της κρέμας που συνήθως χρησιμοποιείς και ανακάτεψε καλά με μερικές σταγόνες από το μείγμα ελαίων. Άπλωσε το νέο μείγμα στο πρόσωπο κάνοντας ελαφρό μασάζ με ήπιες ανοδικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί. Εναλλακτικά, μπορείς να απλώσεις μερικές σταγόνες από το μείγμα των λαδιών στο πρόσωπό σου, να το αφήσεις μερικά λεπτά να απορροφηθεί και στη συνέχεια να βάλεις την κρέμα σου (ημέρας/ νύκτας/αντηλιακή). Αν δεν νιώθεις την ανάγκη να βάλεις κρέμα από πάνω, μπορείς να το αφήσεις μόνο του.

Γιατί να το κάνεις:

Το σταφυλοκουκουτσέλαιο αποτελεί τη βάση του μείγματος που θα φτιάξεις και τον φορέα για τα υπόλοιπα λάδια. Είναι εξαιρετικά διεισδυτικό, έχει αντιοξειδωτική δράση, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα.

Το ρυζέλαιο θα σου χαρίσει λάμψη και θα σου προσφέρει αντιρυτιδική προστασία, ενώ το έλαιο κάνναβης, ισχυρά αντιοξειδωτικό, θα σε προστατέψει από τους παράγοντες που προκαλούν γήρανση, θα ενισχύσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας σου και θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας.

Το βαλσαμέλαιο θα ηρεμήσει το δέρμα σου και θα σε κάνει να δείχνεις νεότερη!

– Ειρήνη Νάταρ

MACROVITA OILS

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment