Τι θα χρειαστείς                                                                                                                     
  • 2 κουτ. ζελατίνη σε σκόνη
  • 2 κουτ. γάλα πλήρες
  • 1 κουτ. Έλαιο Ευκαλύπτου MACROVITA
MACROVITA-OILS-EUCALYPTUS-OIL
MACROVITAOILS-PEELOFF

Πώς θα το κάνεις:

  1. Πρόσθεσε τη ζελατίνη στο γάλα και ανακάτεψε καλά. Περίμενε μερικά λεπτά μέχρι να ενυδατωθεί η ζελατίνη και έπειτα θέρμανε σε μπαιν μαρί, ανακατεύοντας ταυτόχρονα έως ότου λιώσει εντελώς.
  2. Πρόσθεσε το έλαιο ευκαλύπτου, ανακάτεψε καλά και άφησε το μείγμα να κρυώσει ανακατεύοντας περιοδικά.
  3. Μόλις έρθει σε μια θερμοκρασία υποφερτή για το δέρμα σου, άπλωσε ένα παχύ στρώμα με τα δάκτυλά σου ή με τη βοήθεια ενός πινέλου, σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας τις περιοχές γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Περίμενε 5’ και έπειτα πρόσθεσε άλλη μια στρώση. Άφησε τη μάσκα να δράσει για 15’-20’ περίπου, μέχρι να στεγνώσει εντελώς, και αφαίρεσε το φιλμ που έχει δημιουργηθεί τραβώντας το απαλά από το πηγούνι προς τα επάνω. Ξέβγαλε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό για να αφαιρέσεις τυχόν υπολείμματα. Επανάλαβε την ίδια διαδικασία όσο συχνά επιθυμείς.

Γιατί να το κάνεις:

Οι πρωτεΐνες που περιέχει το γάλα θα απελευθερώσουν συγκεκριμένα αμινοξέα που θα ενισχύσουν τον φυσιολογικό ενυδατικό παράγοντα του δέρματός σου (NMF) και, επιπλέον, θα ενεργοποιήσουν τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το έλαιο ευκαλύπτου MACROVITA, χάρη στο αμυγδαλέλαιο που περιέχει, θα μαλακώσει, θα θρέψει και θα ενυδατώσει το δέρμα σου ενώ, παράλληλα, το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου θα το καθαρίσει, θα το ηρεμήσει και θα του χαρίσει αντιμικροβιακή προστασία.

Όσο για τη ζελατίνη, το φιλμ που θα δημιουργήσει στην επιδερμίδα θα μαγνητίσει νεκρά κύτταρα, ρύπους, αλλά και μαύρα στίγματα.

Τι καλύτερο;

– Ειρήνη Νάταρ

MACROVITA OILS

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment