ΜΑΛΛΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΑΠΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Μάσκα κατά της τριχόπτωσης

Τι θα χρειαστείς                                                                                                                                                     
  • 2-3 κρόκους αυγών
  • ½ φλυτζ. νερό
  • 2 κουτ. Δαφνέλαιο MACROVITA
  • 1 κουτ. Καστορέλαιο MACROVITA
MACROVITA-LAUREL-OIL
MACROVITA-CASTOR-OIL
macrovitaoils-hair

Πώς θα το κάνεις:

  1. Ρίξε τους κρόκους των αυγών σε ένα μπολ προσθέτοντας το δαφνέλαιο και το καστορέλαιο. Ανακάτεψε πολύ καλά και στη συνέχεια ρίξε στο μείγμα το νερό. Συνέχισε να ανακατεύεις μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Αν θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα μιξεράκι χειρός.
  2. Πάρε ικανοποιητική ποσότητα από το μείγμα που έφτιαξες και άπλωσέ το στα μαλλιά σου από τις ρίζες ως τις άκρες. Άφησέ το να δράσει τουλάχιστον 30’ πριν λουστείς. Για να το αφαιρέσεις ευκολότερα από τα μαλλιά, πριν τα βρέξεις, άπλωσε στην παλάμη σου μικρή ποσότητα από το σαμπουάν και κάνε μασάζ στο τριχωτό. Έπειτα, ξέβγαλε με άφθονο νερό και επανάλαβε την ίδια διαδικασία. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποίησε αυτή τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα.

Γιατί να το κάνεις:

Ο κρόκος του αυγού, πλούσιος σε πρωτεΐνες, θα βοηθήσει στην αναδημιουργία της κατεστραμμένης κερατίνης, ενώ παράλληλα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες, θα θρέψει και θα ενισχύσει τους θύλακες των τριχών.

Το δαφνέλαιο θα προστατεύσει και θα ενισχύσει τη δομή της τρίχας από τη ρίζα ως την άκρη. Παράλληλα όμως, τα ευεργετικά συστατικά του θα εισχωρήσουν τόσο στα λέπια όσο και στους θύλακες των τριχών και θα τους δυναμώσουν, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς ανανέωσής τους, αποτρέποντας έτσι την τριχόπτωση.

Τέλος, το καστορέλαιο θα ενυδατώσει, θα θρέψει και θα δυναμώσει τα μαλλιά σου.

– Ειρήνη Νάταρ

MACROVITA OILS

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment