ΜΑΛΛΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΑΠΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Μάσκα κατά της τριχόπτωσης

Τι θα χρειαστείτε:                                                                                                                                                     
  • 2-3 κρόκους αυγών
  • ½ φλυτζ. νερό
  • 2 κ.σ. Δαφνέλαιο MACROVITA
  • 1 κ.σ. Καστορέλαιο MACROVITA
MACROVITA-LAUREL-OIL
MACROVITA-CASTOR-OIL
macrovitaoils-hair

Πώς θα το κάνετε:

Α) Ρίξτε τους κρόκους των αυγών σε ένα μπολ, προσθέτοντας το δαφνέλαιο και το καστορέλαιο. Ανακατέψτε πολύ καλά και στη συνέχεια ρίξτε το νερό. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα μιξεράκι χειρός.

Β) Πάρτε ικανοποιητική ποσότητα από το μείγμα που φτιάξατε και απλώστε το στα μαλλιά σας από τις ρίζες έως τις άκρες. Αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 30’ και στη συνέχεια λουστείτε. Για να το αφαιρέσετε ευκολότερα από τα μαλλιά, πριν τα βρέξετε, απλώστε στην παλάμη σας μικρή ποσότητα από το σαμπουάν και κάντε μασάζ στο τριχωτό. Έπειτα ξεβγάλτε με άφθονο νερό και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα 1 φορά την εβδομάδα.

Γιατί να το κάνετε:

Ο κρόκος του αυγού, πλούσιος σε πρωτεΐνες, θα βοηθήσει στην αναδημιουργία της κατεστραμμένης κερατίνης, ενώ παράλληλα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες, θα θρέψει και θα ενισχύσει τους θύλακες των τριχών. Το δαφνέλαιο θα προστατεύσει και θα ενισχύσει τη δομή της τρίχας από τη ρίζα έως την άκρη. Παράλληλα, τα ευεργετικά συστατικά του θα εισχωρήσουν τόσο στα λέπια όσο και στους θύλακες των τριχών και θα τους δυναμώσουν, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς ανανέωσής τους, αποτρέποντας έτσι την τριχόπτωση. Τέλος, το καστορέλαιο θα ενυδατώσει, θα θρέψει και θα δυναμώσει τα μαλλιά σας.

MACROVITA OILS

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment